tisdag 15 september 2009

...tränat...

...lite har vi. Har bla varit med M på rapport träning så Nano har fått öva på stationarbete, lugn och fin. inga oljud, kanske kan bli nåt om han piggar på sig. I lördags fick han spåra inne på Nydalaområdet, spåret gick ffa på kort gräsmatta, löste många svårigheter galant. såg bla en hel barnfamilj passera över spåret, fick jobba en del men löste upp det. efter andra pinnen och flertalet svårigheter så blev det dock soppatorsk. ; ) ingen utav oss blev särskilt ledsen över det dock.
i em ska vi ut i skogen, blir lite rapportträning för Fabbe, Nano ska få ett spår.
utöver lite träning så har vi ökat på samtliga promenader, går nu ca 15 min/prom, 2 av dessa har han de sista 2 dagarna fått ha viktmanchetterna på sig. har även gått i skogen, högt blåbärsris i långsamt snigeltempo. syns verkligen att han tycker att det är jobbigt att vara tvungen lyfta på sig så ordentligt. förhoppningsvis bär det frukt.
träffade Christer i går över en kopp kaffe, fick då även nöjet att se hans nya stjärna, säpo. verkade vara en mkt trevlig ung kille!

imorgon bär det av till luleå.
adjö!

2 kommentarer:

Monica sa...

Tack för att du tränar med mig och Fabbe... det är guld värt att ha dig som mottagare!! osså är det kul att vi träffas lite oftare igen :)

Ramona sa...

det är mitt nöje kära du!