fredag 18 juni 2010

äventyr.




Förra helgen var vi på lite äventyr, hade packat ryggsäckar med diverse godsaker. Mest var så klart med. Den första svårigheten vi stötte på var en smal och ranglig hängbro. L fick gå över och tömma en ryggsäck för att kunna lasta över Mest i den. Den lille satt fint och snällt i säcken, kan säga att jag var lite små nervös... Vi sov i en stuga, mest var grymt trött och däckade på en gång då vi gick in.




Vi hann se en hel del vacker natur, kan säga att det kommer upprepas under sommaren. Mest var riktigt nöjd och glad, han springer som en riktig tok när man är och går i skogen, då ffa när man går i obanad terräng.
Han är väldigt förtjust i vatten den lille, passade på att bada när när det gavs möjlighet.


VI har tränat lite lydnad också, det går sakta framåt. Börjar få till positionen i fria följet. Insättandet, oavsett vinkel till mig, börjar se riktigt bra ut. Sista gången vi var ut på klubben och tränade var det agilitytävling på klubben. från en början var det lite svårt att fokusera. när jag bytte belöning, som han värderar lite högre, var det mer värt att anstränga sig! sötisen.
trots att det är störningar runt omkring så känner jag mig trygg att ha honom lös, visar inga tendenser av att vilja lämna. det känns kul.

ha det så bra allihopa, trevlig helg!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ååhhh, ser helt underbart ut ju:) Måste verkligen ta tag i mina planer om en Sverigesemester...Kanske redan nästa år?
Önska Liston oxå ville bada, han vill helst bara gå i till vattnet når magen...Eller springa längst med. är ju bortskämd med Challe som kastar sig i o badar friskt i tid och otid;-)) Här går momentträningen sakta. Men vågar nog påstå att sitt, ligg sitt hemma i köket och med en matskål som lockar är befäst, hahaha
Mer ljuvliga bilder från Sverige tack!//Asta

Ramona sa...

Asta! det är klart du ska på sverigesemester nästa år!kanske måste komma och tävla här nåt? satsa på gemensam appelldebut? :) ska försöka vara duktig att lägga in bilder på lite annat än lillskrutten! ; )

duktig liten liston, vi kämpar oxå på. kram