torsdag 29 april 2010

Kort rapport

Hade väldigt trevligt nere i Gävle, fint att träffa brodern och hans tilltänkta. De har en del att göra med sitt nya hus men jag tror det kommer bli riktigt fint!
Mest fick vara på sin livs första, iaf något större, fest. Trivdes som fisken i vattnet att få leka medhalvfulla grabbar. Var ute och promenerade i skog, med barmark bör tilläggas, hur härligt som helst. Tack för en trevlig helg käre bror!

I måndags fick han sina 2 första skogsspår.

Spår 1, "appropå variant", ca 40 m, liiite näring- korsade över så det bjöd färdriktingen, sen var det full kareta! jäklar så gasad liten kille! när han har lite för brått ringar han fint tillbaks. Var dock inte ALLS sugen på nån leksak. Snabb markering där han visade att det fanns något- dock inte intressant alls. Spåret fortsatte ju!

Spår 2, appropåvariant, gick rakt över. Snabb analys, valde rätt riktning. Duktig liten. Sen spårade han som en liten raket. med drevgny.... vart ska det här sluta? : )

Efter vi var färdiga var det en uppspelt liten kille, han ville ju fortsätta! sprang omkring och letade spår i början av promenaden.. : ) sötis.
Ska tänka ut en bra plan innan nästa spår, måste få honom lite lagom galen i apporterna/leksakerna bla.

Hej hopp.

3 kommentarer:

Sanna sa...

Vad duktiga ni är du och Mest:-))

Ang föremål i spåret så har mor Nike åxå haft en tendens att prioritera spårarbetet högst. Jag har fått träna mkt pinnplock o annat vid sidan om spåret.

Ramona sa...

jo, jag håller på att arbeta ut en plan där liten valp ska dras upp på pinnar. : ) hoppas allt är bra med mamma nike och er! kram

Lisa sa...

Men det finns väl en plan för allt? hihihi världens mest genomtänkta valpträning, man blir avundsjuk och full av beundran!