onsdag 15 april 2009

lite av allt

.. har vi tränat. Lite spår, gick inge vidare. Lilleman tyckte att det var väldigt intressant med en massa andra lukter. Började hyfst, taggad till tusen. Släppte och fokuserade om vart annat. Valde att sela av, orkade inte tjafsa. Borde gjort fler men hade inget sug.
På uppletet (fre) så såg han inge vidare fräsch ut.. jobbade ändå fint.
Sök (lör) pigg och alert. Fick endast gå 4 skick, "hittor" samtliga. Lugn och balanserad både på stig, hos figge samt transporter in.
Sök(sön), 3 hittor, 3 markeringar. Skötte markeringarna hyfsat, måste vara noga så här i starten att ta upp markeringsabetet. Syns att han "legat" av sig. Variera figgar, dolda, öppna, sittande och liggande. Bara repetera. Kul är ändå att han är ruggigt tacksam att jobba med, han strävar såklart att få sin belöning men det syns att det finns en liten hjärna där uppe nånstans.

På lydnaden var det ömsom vin ömsom vatten. Att det en gång fanns ett hyfsat framåtsändande har han totalt glömt. Det är inget skämt. Börja om från ruta noll.. ja ja kommer säkert tillbaks.
Första lydnadspasset var att hitta lugnet, fokus var prio ett. Tar en liten stund innan han varvar ner. Har dock hittat en strategi som verkar funka ganska väl. Han är verkligen het som en spis på lydnaden. Viktigt att jag värmer väl och att jag planerar tex halter osv för att ge honom så goda förutsättningar som möjligt..

Finns hur mkt att skriva om från helgen men har inte tid, sitter på jobbet och "tjuvbloggar".
Annat som hände:
- Nano höll på att bli påkörd i Hudik.
- Höll på krocka m en soffa på E4an utanför Gävle.
- Rolle praktiserade trädklättring
- "Yoga" på småtimmarna, spelades nämligen twister!

Lite axplock! ha det gott!
over and out!
//R

1 kommentar:

Madde & Neo sa...

Låter som en väldigt händelserik helg i alla fall!
Riktigt tur med vädret också, ni fick verkligen känna på vår och barmark =)