torsdag 20 augusti 2009

...vattenpromenixer mm..


... har vi hunnit med under veckan. är duktig och går korta promenader, ger massage, strectchar mm. Kan säga att det är lite småkallt i vattnet, hur ska det vara på ytterligare 2 v? fy och usch!

Om man jmf med hur han gick i vattentrampen på strömsholm så tycker jag det ser ut som att han tar ut steget mer när han får gå på fast backe, ffa i frambenen. Tror han tyckte det var lite otäckt på bandet..


Tror han har blivit lite mjukare i musklerna som masseras, svårt att säga. Man blir lätt "hemmablind" men han är lugn och verkar tycka det är skönt. Ser även lite mjukare ut när han skrittar, musklerna på ryggen ser inte lika isolerade ut som tidigare.. tror jag i af! ; )
I helgen kommer Sara, hon ska få kika på honom. Blir bra eftersom att vi på ytterligare 3 veckor ska på Å.B i luleå.. Lättare för henne att få ett då och nu..

har varit ute en del i skogen och letat svamp, känns så himla konstigt att lämna hunden i bilen och bege sig ut ensam. vid de tillfällen han har fått komma ut och rasta går han och väntar/letar efter spårpåsläpp! gullunge!


ha det!

3 kommentarer:

Madde o Neo sa...

Va dukiga ni är som kämpar på med rehaben!

Anonym sa...

SötNano... du får komma ut och aktivera han lillhjärna hos mig. Här kan han ju alltid bara sitta vid ett träd och kika på katter och annat ;)

Monica

Ann-Sofie och Qurre sa...

Så duktiga ni är! Kämpa på tjejen! Veckorna rinner iväg...