måndag 19 januari 2009

..inte mkt i hundens tecken..


.. har det blivit den sista veckan. Promenerat på lite andra ställen än i vanliga fall, det har varit kul både för lilleman och mig. Han som är van att strosa omkring på landet uppskattar verkligen att få promenera på andra ställen där det finns massvis med lukter!! Han går nästan konstant med näsan i backen, beter sig som en riktig spåridiot!

Har fått träna lite vardagsinkallning då jag varit slö med detta då jag bott på landet och nästan aldrig mött någon. Blir lite annars när man är i stan. Tur att han är lätt att motivera och inte särskilt intresserad av andra hundar.

Lite av suget att träna har faktist kommit tbx, får se hur det håller i sig. På våra kvällspromenixer så har vi kört lite ink m stå/ligg. Blir bättre och bättre. Riktigt fint stå merparten av gångerna. Kan fortfarande önska lite snabbare ligg men det kommer väl.

Bilden är på Nano(vä) och brorsan Neo från Piteå när dom var riktiga småttisar.. Tack Maddde för den!
Tjipp och hej!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Roligt att du hittade oss ! så vi hittade Nanos Äventyr och Ditt!!
Med oss är allt bra. Vi fyller våra vinterdagar med träning och bus, med focus på säsong 2009..
vänligast/ Rottisgänget i Adak

Anonym sa...

Vad sägs som ett Raskenstamläger helgen v21, 22-25maj? Finns en bra anläggning och marker i Strängnäs med sovmöjligheter, hyra på 1500:- Anmäl er till min mail vid intresse, skriv även vilken gren och om instruktör/figurant/material önskas. Kanske kan det bli en prova på helg då vi har ett mångfald av duktiga förare i olika grenar såsom agility, mondioring, ipo, sök, spår m.m.
(självklart blir det en sväng upp till Umeå för min del också)
kladde83@hotmail.com

Anonym sa...

attans, 21-24maj tors-sön skulle det ju stå.