tisdag 10 februari 2009

...massor med snö...

..har det fallit dom sista dagarna. Skulle tro att det är närmare 40 cm. Känns lite tråkig för det blir himla svårt att köra sök. Därimot är det bättre före om man gillar vintersporter.

I lördags var vi ut till Monica, tog en sparktur med vovvarna. Nano var inte lika fokuserad på att springa som sist.. Är lite oroad över hans "upphakningar" som han har ffa i vä bakben. Upphakningarna är ngt som han haft mkt länge, tycker dock att dom har tilltagit lite sista tiden.. Känns olustigt.
Upplevde att han ställde ut vä benet och inte tog i lika mkt med det som det andra. Måste åka till vetten för att kolla upp honom. Tycker dock att han borde visa ut mer om han har ont. Men han är ju inte killen som klagar i onödan..

Efter sparkturen åkte vi in till stan och bubblade och drack skumpa. Var ett glatt gäng om 6 tjejer som roade sig kungligt. Tack så mkt allihopa för en härlig kväll, det kan vi lätt göra om om jag får bestämma.
I veckan blir det jobb och packning. Siktar på att flytta till nya lyan nästa vecka. Får nycklarna i helgen men hinner inte flytta då jag jobbar hela helgen.
I natt sover lilleman hos Camilla, då hon har lämnat bort sin egna jycke så får hon passa på att tjuva andras hundar då dom är tillgängliga! = ) Nano gillar ju att skeda så ingen är väl gladare än han att Camilla nuförtiden endast har en madrass på golvet i sovrummet!! = )

over and out

Inga kommentarer: