tisdag 16 mars 2010

Bus och risig kista. .

I går var vi och hälsade på hos Lisa(http://www.livetisibirien.blogspot.com/). Valparna lekte fint i hop. Kul att se.
Förutom valplek bjöds det även på diarreér efteråt. Han fick mat i går kväll, hade varit lite lös i magen under em. Fick gå ut under morgonsidan några gånger. Fick sedan fasta i ca 12-14 h, bjöds sedan, efter konsultation med Lollo, på lite mat blandat med fil och morotspuré. Han åt glatt av allt utom torrfodret. Ska kanske tilläggas att han inte varit spec. stor i maten sen han kom. Blir alltid lite orolig när det gnisslas med maten. . .
Han har dock inte(peppar, peppar) haft nån diarré sen lunch. Hoppas att det stannat upp. Trots att han inte ätit några mängder så är det inget fel på humöret. Har dock försökt få honom att ta det lite lugnt men nåt tuppjuck har han bjudit på.
Full fart



Det fanns många intressanta saker hos Lisa.





De kunde faktiskt stanna upp mellan varven.
Tjipp!


2 kommentarer:

Anonym sa...

Så kul att läsa om brorsans upptåg! Manson är helt galen i mat, senast idag började han skälla otåligt för jag inte var snabb nog att ge han den;-) Peppar, peppar har han klarat sig från diarre trots att han mumsar i sig allt han kommer över. Hade varit kul om fler skrev om syskonen. Klappa Mest från oss!Asta

Ramona sa...

vad skönt att han fått hålla sig pigg. nu har Mestens mage lugnat sig. han har ingen konkurrens här så det är nog det som gör av sig, har hellre en hungrig än en matled.. men han är iaf pigg och glad! : ) han är omkramad!